"Entre-Chat Series / Girişimcilik Sohbetleri” Serisi'nde Junior Achievement (Genç Başarı) Global Başkanı ve CEO'su Dr. Asheesh Advani ile buluştuk.

Kanuni Anadolu Lisesi Girişimcilik Kulübü'nün organizasyonuyla, genç öğrencilerimizde -globalde- girişimci zihin yapısının farklı alanlardaki etkisine dikkat çekmek amacıyla düzenlediğimiz “Entre-Chat Series / Girişimcilik Sohbetleri” Serisi'nde Junior Achievement (Genç Başarı) Global Başkanı ve CEO'su Dr. Asheesh Advani ile buluştuk.

Hindistan’dan başlayıp Oxford Üniversitesi'ndeki öğrencilik yıllarına uzanan yolculuğunun ardından Dünya Bankası Finans departmanındaki mesleki deneyimleri; Toronto Üniversitesi’ndeki akademisyenlik görevinden Dünya Ekonomik Forumu, Birleşmiş Milletler (Ekonomik ve Sosyal Komite Odası), Web Summit, G20 Toplantıları, Genç Başkanlar Organizasyonu'nun küresel etkinlikleri gibi önemli etkinliklerdeki panelistlik deneyimleriyle öğrencilerimizde kariyer farkındalığı uyandıran konuğumuz, şu konulara değindi: İnovasyon, Sosyal İnovasyon, Girişimci Zihin Yapısı ve Sürdürülebilir Kalkınma, Özgüvenimizi nasıl geliştirebiliriz? Sosyal medyanın girişimcilik üzerine etkisi, Değişen dünya koşullarına karşısında değişime ayak uydurmak.

Girişimci ve kurucu olarak deneyimleri, Babson College ve Harvard Business School'da vaka çalışmalarında incelenen konuğumuzun online webinarına, okulumuz toplantı salonunda öğrencilerimiz katılım sağlarken, birçok mezunumuz da çevrim içi olarak eşlik etti.

Konuğumuza ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz."

15-04-202415-04-202415-04-202415-04-202415-04-202415-04-202415-04-2024

Yayın: 15.04.2024 - Güncelleme: 15.04.2024 10:38 - Görüntülenme: 53