GİRİŞİMCİ EĞİTİMDEN HAYALLERDEN GELECEĞE

"15-09-2017"

2017 yılı Erasmus+Ana Eylem1 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği (KA101) faaliyeti kapsamnda sunulan Girişimci Eğitime Hayallerden Geleceğe projesinin Kabulü.

KA101 "Girişimci Eğitime Hayallerden Geleceğe" isimli projemize 3500 proje teklifinin içerisinden kabul edilen 113 projenin içerisine girerek AB Bakanlığı tarafından hibe almaya hak kazanmıştır. Çevrelerindeki sotunları ve ihtiyaç alanlarını gözlemleyebilen, fikir üretebilen, bunları uygulamaya geçiren, sorgulayan, fark yaratan bireyler ve çağımızın ihtiyaç duyduğu bireylerdir. Bu nedenle amacımız eğitimciler olarak öğrencilerimizin 21.yy becerilerini güçlendirip onları üniversite ve iş hayatına öz yönetime yüksek, yenilikçi düşünebilen, girişimci, yaratıcı çözüm üretebilen bireyler olarak hazırlamaktır.

Proje kapsamında Finlandiya(Helsinki) Koçluk Eğitimi Semineri, Almanya (Berlin) okullarda Girişimcilik Eğitimi, Letonya (Riga) Avrupa Boyutunda Girişimcilik Eğitimi, Hollanda (Amsterdam) Dijital Dönüşüm isimli kurslara katılarak eğitim alınacaktır.

Yayın: 15.09.2017 - Güncelleme: 15.09.2017 11:31 - Görüntülenme: 315