Okulumuzun 2011 TKY Başarısı

Milli Eğitim Bakanlığı “Toplam Kalite Yönetimi (TKY) Uygulamaları Ödül Yönergesi” çerçevesinde 3450 kurum ve ekip arasında 2011 yılı eğitimde kalite ödülü yılın kaliteli okulukurumu kategorisinde okulumuz Türkiye 3.olmuştur. Okulumuz öğretmenlerini, personelimizi, öğrenci ve velilerimizi tebrik ederiz.

2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı Milli Eğitim Bakanlığı "TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ (TKY) UYGULAMALARI ÖDÜL YÖNERGESİ" çerçevesinde illerde okul/kurum ve ekip kategorisinde 3450 okul yarışmaya başvurmuştur. İl Kalite Değerlendirme Kurulları tarafından okul/kurum kategorisi ve ekip kategorisinde birinciler belirlenmiştir. Okul/kurum kategorisinde 55, ekip kategorisinde 64 olmak üzere toplam 119 il birincisi ödül başvuru raporu Bakanlığa gönderilmiş ve "Bakanlık Değerlendirici Ekibi" tarafından değerlendirilmiştir. Okul/kurum kategorisinde 19, ekip kategorisinde 20 okul/kurum saha ziyaretine kalmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitimde Kalite Hareketi Yürütme Kurulu üyeleri arasından oluşturulan ekiplerce 04 Nisan-18 Mayıs 2011 tarihleri arasında saha ziyaretleri gerçekleştirilmiştir. Bu çerçevede Eğitimde Kalite Uygulamaları 7. Ödül Töreni ve Paylaşım toplantısı 2 Haziran 2011 günü Ankara Başkent Öğretmenevi’nde yapılmış ve “Yılın Kaliteli Okul/Kurumu” kategorisinde ilimizi temsil eden Okulumuz Kanuni Anadolu Lisesi üçüncü olarak “Kalite Beratı” almıştır. Okulumuz öğretmenlerini, personelimizi, öğrenci ve velilerimizi tebrik ederiz.

Yayın: 07.01.2013 - Güncelleme: 11.10.2017 10:10 - Görüntülenme: 2496