MEZUN TAKİP FORMU YAYINDA

KANUNİ ANADOLU LİSESİ _TRABZON ANADOLU LİSESİ_ MEZUN TAKİP FORMU

Değerli Mezunlarımız ;
1982  yılında kurulan lisemizden bugüne kadar 10 binden fazla öğrenci mezun olmuştur . Mezunlarımızın önemli bir bölümü ülkemizde  önemli görevlerde  bulunmuş; vatanımıza, milletimize hizmet etmiş ve etmeye devam etmektedir.
        Mezunlarımızın başarılarıyla gururlanmak, mezunlarımızı okuyan öğrencilerimize rol model olarak tanıtmak, öğrencilerimizin kariyer planlamalarında sizleri örnek almalarını sağlamak, Kanuni Anadolu Lisesi paydasında mezunlarımızla mevcut öğrencilerimizi ortak projelerde, etkinliklerde buluşturmak, bu yolla öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlamak, okul ile mezunlar arası ilişkileri sıcak tutmak, düzenli olarak mezunlarla bir araya gelmek amaçlanmaktadır.
         Mezun Takip Sistemimize bilgi aktarımı için aşağıdaki formu doldurmanızı rica ederiz.

15-03-2024

Yayın: 15.03.2024 - Güncelleme: 15.03.2024 10:50 - Görüntülenme: 189