YETENEK KONUŞMALARI SERİSİNDE, NOBEL ÖDÜLLÜ JUNİOR ACHİEVEMENT’IN TÜRKİYE TEMSİLCİSİ OLAN GENÇ BAŞARI EĞİTİM VAKFI’NIN GENEL MÜDÜRÜ SAYIN SEÇİL YILDIRIM ÇELEBİ ‘Yİ AĞIRLADIK .

Kanuni Anadolu Lisesi Girişimcilik Kulübü’nün düzenlediği Yetenek Konuşmaları serisinde, Nobel Ödüllü Junior Achievement’ın Türkiye temsilcisi olan Genç Başarı Eğitim Vakfı’nın Genel Müdürü Sayın Seçil YILDIRIM ÇELEBİ ‘yi ağırladık .

Öğrencilerimizi  sadece üniversite değil, değişen iş dünyasında da sahip olmaları gereken yetkinliklere karşı bilinç geliştirmek amacıyla organize edilen söyleşinin bu kez

odak konusu, girişimci  zihin yapısının geleceğin mesleklerindeki rolü ve önemi  oldu Konuğumuza bu ufuk açıcı ve keyifli söyleşiye katkılarından dolayı  teşekkür ederiz. Ayrıca, programın içeriğine katkı sağlayan ve programı yöneten moderatör öğrencilerimiz Ecem Naz ve Amine’yi de kutlarız.

28-02-202428-02-202428-02-202428-02-2024

Yayın: 28.02.2024 - Güncelleme: 28.02.2024 12:02 - Görüntülenme: 50