T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ORTAHİSAR - Kanuni Anadolu Lisesi

"DALGA" adlı Oynumuz Sahnede

Kanuni Anadolu Lisesi her sene güzel ve ilginç bir oyun sahneleme geleneğini bu yıl da "Dalga" adlı oyunuyla sürdürerek kalabalık bir izleyici kitlesiyle buluştu.

Öğrencilerinin dersler dışında farklı yeteneklerini de ortaya çıkarmak ve geliştirmek için çaba gösteren Kanuni Anadolu Lisesi öğretmenleri bir çok alanda olduğu gibi tiyatroda da büyük bir başarıya imza attı. Geçmişte "Sevgili Doktor, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Aile Bağları, Ah Şu Gençler, İstanbul Müzikali, Ocak, Türkmen Düğünü..." gibi çok başarılı oyunlar sahneleyen KAL öğrencileri "Muhteşem Kanuni" oyunuyla da tiyatro yarışmasında birincilik ödülüne layık görülmüştü.

 

Öğrencilerimiz, sosyal ve kültürel faaliyetlerle ilgilenerek kişilik gelişimlerine farklı katkılarda bulunduklarını belirterek bu etkinliğin derslerine engel olmadığını aksine bir rahatlama ve motivasyon sağladığını dile getirmişlerdir.

Oyun sonunda kısa bir konuşma yapan Beyza ÖZMEN etlinliğe emeği geçenlere teşekkür etti. Oyunda M. Mücahit EROL, Hazal BİRİNCİOĞLU, Beyza ÖZMEN, Tuğçe ÖZTÜRK, Salih Berkay AYDIN, Sadık ÖZER, Sudehan ZAMAN, Emirhan YILDIRIM, Ezgi ÖZTÜRK, Gülşen KÜÇÜK, Eda BATMAN rol aldı. Tönetmenliği Edebiyat Öğretmenleri Merel AKSOY ve Ayla SEYMEN yaptı. Teknik ekipte Furkan EMİROĞLU ve Danışmanlık yapan Ceyhun GEN´e çok teşekkür ederiz. Öğrencilerin çalışmalarına destek veren Okul Müdürümüz Mustafa BALABAN, Müdür Muavinimiz Ömer ERDOĞAN bu başarınınn en büyük mimarlarındandır.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.05.2016 - Güncelleme: 18.11.2023 01:15 - Görüntülenme: 1952
  Beğen | 4  kişi beğendi