Okulumuz Dart takımı Genç Kız Kategorisinde il 1.si oldu.

Okulumuz 2.dönem sınav tarihleri

Kas

Okulumuz konferans salonunda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Töreni düzenlendi. Programda emeği geçen Tarih Öğretmeni Melike TELATAR, Edebiyat Öğretmeni Ayla SEYMEN ve Müzik Öğretmeni Serap UÇAR´a ve görevli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Kanuni Anadolu lisesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Karne Töreni Okul Müdürümüz Mustafa BALABAN´ın , tarih  öğretmenlerimizden Esin SARAÇOĞLU´nun konuşmaları  , çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerinin verilmesi, karne dağıtımı ve 9. sınıf öğrencilerine tablet dağıtımı ile  gerçekleştirildi.

Haz

29-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında okulumuz öğretmenlerinden Zerrin EYÜBOĞLU ER ve Ayşenur KASAPOĞLU rehberliğiyle 30 öğrenciden oluşan kafileyle Nevşehir-Ürgüp-Göreme gezisi düzenlendi.

Haz

Kanuni Anadolu Lisesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni ile 27. mezunlarını verdi.

May

2013-2015 Eğitim-Öğretim yılında proje koordinatörü Ebru TOPAÇLIOĞLU rehberliğinde  İtalya,İspanya,Polanya ve Almanya ile ortak gerçekleştirdiğimiz ´Müzik ve Dansla Hayata Katılalım,Yerel Yemeklerle Formda Kalalım´ adlı Avrupa Birliği Okul Ortaklıkları Comenius Projesi kapsamında 18-22 mayıs 2015 tarihleri arasında Almanya´nın Gersenkirshen şehrinde Lessing Realschule´de başarı ile tamamlanmıştır.

May

Kanuni Anadolu Lisesi 4006 Tübitak Bilim Fuarı  12-13 mayıs tarihlerinde yapıldı.

May

Okulumuz konferans salonunda 19 Mayıs Atatürk’ü  Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programa yapıldı.

Nis

Okulumuz 10-D sınıfı öğrencilerinden Muhammet Mücahit BAYRAKTAR 10 Nisan 2015 tarihinde Ortahisar Belediyesi Konferans Salonunda yapılan toplantıda 40 aday arasından eş başkan seçildi.

Nis

Okulumuz Turizm , Gezi ve Tanıtma Kulübü  öğrencilerimiz   ve öğretmenlerimizin katılımıyla  Kapadokya´ya bir gezi düzenledi. Öğretmenlerimiz Esen KUVVET, Hatice SAĞLAM,Hatice ŞAHİN, Fatma MALKOÇ ,Meral AKSOY,Ayla SEYMEN ve Elvan ŞAHİNTAŞ rehberliğinde Kapadokya´da Ihlara Vadisi,Ürgüp Açık Hava Müzesi , Güvercinlik Vadisi ve Kaymaklı Yeraltı Şehri başta olmak üzere birçok tarihi ve turistik yer gezilip görülmüştür.